Praktisk
Faciliteter på pladsen
Parkering

Der vil være følgende parkeringsarealer:

Åben akustisk jam

Hele festivalen er åben for buskspil/jam mellem de programsatte aktiviteter. Foreningen ser åbne jams som en central del af Ild i Gilden, da det omfavner nye som garvede musikanter, skaber samvær og forbinder os. Det er med til at formidle en del af folkemusikkens sjæl på festivalpladsen som lige præcis er formålet med festivalen.

Mad og drikkevarer

Der er grundlæggende tre forskellige måder at få fat på måltider til Ild i Gilden 2024:

 1. Festivalen arrangerer madlavning, og du skal forudbestille dine måltider senest en uge før festivalen starter. Alle måltider er veganske og overvejende økologiske - dog stilles der mælkeprodukter og lign. frem til de fleste måltider.

  Vi arbejder stadig på den endelige menu, men håber på at kunne oplyse mere her på hjemmesiden snarest.

  Morgenmad serveres mellem 8:00 og 10:00
  Frokost serveres mellem 12:00 og 14:00
  Aftensmad serveres mellem 17:30 og 19:30

  Fælles for alle måltider er at vi ca. 30 min. efter afsluttet servering sætter evt. overskudsmad og ikke afhentet mad til salg for at undgå madspild.

  Madbilletterne skal bestilles på forhånd - senest mandag d. 13. maj kl. 23:59 CEST. Du køber dine madbilletter som del af det almindelige billetsalg.

 2. På pladsen findes Øko Fritten som har deltaget siden 2019. De sælger pommes fritter, som er håndskårne og dobbeltfritrerede i vegetabilsk olie. Til kartoflerne kan man købe en pølse med enten, okse, gris eller vegansk. Fra boden serveres også crepes - enten som en sød snack eller som madpandekage med fyld. Herfra tilbydes desuden økologisk slush ice med enten hyldeblomst eller solbær.
 3. Medbring selv eller bestil udefra.

I baren forefindes et bredt sortiment af drikkevarer. Der er gratis adgang til drikkevand. Kaffe laves på en kaffestation, hvor man selv brygger den næste kande og afregner som man finder passende.

Festivalen kan ikke finansieres uden vi tjener penge på baren, så vi beder vores gæster om venligst ikke at medbringe drikkevarer købt udenfor pladsen.

Frivillig

Ild i Gilden er 100% drevet af frivillige kræfter - uden vores skønne frivillige ville festivalen ikke eksistere! Har du lyst til at gøre festivalen til virkelighed, tager vi imod enhver hjælp med kram og kyshånd.

Du melder dig som frivillig ved at udfylde denne formular. Du kan læse mere om de forskellige hold herunder.

En frivillig som har hjulpet festivalen i minimum 8 timer (heraf minimum 4 timer under selve festivalen) får

Hvis du har andre kreative forslag som du gerne vil realisere på Ild i Gilden 2024, eller kunne tænke dig at blive medarrangør af festivalen, så skriv endelig til info@ildigilden.dk eller ring til Mark på tlf. 30 28 60 39.

Vi er meget åbne for folk med skøre og spændende idéer. Hvis du kunne tænke dig at bygge en scene, skulptur, skilte, tribuner eller måske en rullende bar så henvend dig hellere end gerne. Vi vil gerne støtte op om projektet med de ressourcer festivalen har til rådighed.

FrivILDi'dagene er meget afslappede og uformelle. Vi starter typisk kl. 13:00 med at lave lidt fysisk og administrativt arbejde, klargører udstyret til festivalen, bygger udsmykning, skilte, telte, laver havearbejde og meget mere. Undervejs går nogen fra til at lave aftensmad og så spiser dem der vil være med kl 18:00. Bagefter er der mulighed for at dele en øl eller vand og evt. spille lidt musik sammen.

I år finder frivILDi'dagene sted: