Billetter

Billetsalget til Ild i Gilden 2024 er åbent!

Hvis du er tidligt ude, kan du købe en af vores 50 Early Bird billetter (adgang alle dage inkl. mad) til kun 850 kr. (normalpris: 930 kr.)

Derudover har vi en fast billetpris på 450 kr. for hele festivalen (uden mad). Billetten giver adgang til en lang række koncerter, jams, parkering, teltplads og andre oplevelser.

Børn op til og med 14 år kan deltage uden billet. Husk evt. at købe madbilletter (eller benyt madvognen).

Man er altid velkommen til at melde sig som frivillig og få sin billet og samtlige måltider betalt den vej igennem istedet.

Køb billet

I år er der 10 forskellige billettyper, så du bør tage stilling til følgende inden du køber din(e) billet(ter):

Billetterne sælges igen i år på Billetsalg.dk via dette link.

Billetvejledning

Billetterne til festivalen bliver solgt via den eksterne leverandør Billetsalg.dk. Det betyder at der er et gebyr på hver enkelt billet på 6,25 DKK, samt et transaktions-gebyr på 9,89 DKK for det samlede køb.

Der er følgende billetkombinationer:

adgang mad
fre lør søn fre lør
(morg.,mid.,aft.)
søn
(morg.,mid.,aft.)
Adgang: Alle dage
Alle dage + Alle måltider*
Alle dage + Frokost og Aftensmad (ikke morgenmad)*
Adgang: Fredag
Adgang: Lørdag
Adgang: Søndag
Mad: Fredag aften*
Mad: Hele lørdag*
Mad: Hele søndag*
Mad: Hele festivalen (uden adgang)*

Madvejledning

I 2022 indførte vi forudbestilling af mad som en del af billetsalget, og det førte til en betydelig reduktion af mængden af overskudsmad. Vi laver i år derfor fortsat kun mad til dem der har købt madbilletter, kunstnere samt de frivillige som er på arbejde.

*: Salg af madbilletter til festivalens køkken lukker mandag d. 13. maj kl. 23:59 CEST. Bliver der mad tilovers, sælges det direkte fra køkkenet i de sidste 30 minutter inden køkkenet lukker.

Alle måltider er veganske og overvejende økologiske - dog stilles der mælkeprodukter og lign. frem til de fleste måltider.

Der vil også være en pølse-, pommes frites- og dessertpandekagevogn på pladsen, som ikke kræver forudbestilling. Hvis man ikke ønsker nogen af ovenstående løsninger, så er man velkommen til at medbringe madpakke eller bestille mad udefra.

Du kan læse mere om årets madordning her.

E-handel på ildigilden.dk

Festival-billetter forhandles af Foreningen Ild i Gilden (stiftet 2017, CVR: 38444492). Foreningens adresse er Kamstrupvej 60, 4000 Roskilde

Ved spørgsmål kontakt billet@ildigilden.dk eller ring på tlf. 30 28 60 39.