Praktisk
Faciliteter på pladsen
Parkering

Der vil være følgende parkeringsarealer:

Åben akustisk jam

Hele festivalen er åben for buskspil/jam mellem de programsatte aktiviteter. Foreningen ser åbne jams som en central del af Ild i Gilden, da det omfavner nye som garvede musikanter, skaber samvær og forbinder os. Det er med til at formidle en del af folkemusikkens sjæl på festivalpladsen som lige præcis er formålet med festivalen.

Mad og drikkevarer

Madløsning for 2023 offentliggøres på et senere tidspunkt.

Frivillig

Ild i Gilden er 100% drevet af frivillige kræfter - uden vores skønne frivillige ville festivalen ikke eksistere! Har du lyst til at gøre festivalen til virkelighed, tager vi imod enhver hjælp med kram og kyshånd.

Vores frivillige er inddelt i forskellige hold, heriblandt:

En frivillig som har hjulpet festivalen i minimum 8 timer (heraf minimum 4 timer under selve festivalen) får gratis armbånd og et lille klippekort til baren, samt mad og drikke under arbejde.

Hvis du har andre kreative forslag som du gerne vil realisere på Ild i Gilden 2022, eller kunne tænke dig at blive medarrangør af festivalen, så skriv endelig til info@ildigilden.dk eller ring til Mark på tlf. 30 28 60 39.

Vi er meget åbne for folk med skøre og spændende idéer. Hvis du kunne tænke dig at bygge en scene, skulptur, skilte, tribuner eller måske en rullende bar så henvend dig hellere end gerne. Vi vil gerne støtte op om projektet med de ressourcer festivalen har til rådighed.

Arbejdsdagene er meget afslappede og uformelle. Vi klargører udstyret til festivalen, bygger udsmykning, skilte, telte, laver havearbejde og meget mere. Dagene starter typisk kl. 10 og slutter kl. 17, og vi forsyner deltagere med mad og drikke.

I år finder arbejdsdagene sted:

Opvarmningsdag

Det er her du har mulighed for at være med til at præge festivalens udsmykning og stemning. Vi jammer, hygger, opsætter telte, sætter baren op, køler fustagerne ned, slår græs og tager hul på festivalstemningen! Alt sammen i godt selskab mellem bekendte samt nye ansigter i Gildens hyggelige fælleshus, bag laden, i haven, i gården. Vigtigst af alt opfordrer vi til fest om aftenen, så medbring gerne instrumenter, så serverer vi meget billig øl til alle jer der kommer og hjælper festivalen med at blive til.