Billetter

Ild i Gilden 2019 er afholdt! Leder du efter billetsalget for 2022?


Alle skal have råd til at være med til Ild i Gilden. Det betyder at du selv bestemmer prisen for din billet.

Billetsalgets bidrag til årets festival; kunstner-hyre, økologisk bar i samarbejde med Herslev Bryghus, leje af scener, opsætning af festivalplads samt materialer.

1 billet gav i 2018 adgang til 14 koncerter, 2 workshops, fælles-jam (medbragte egne instrumenter), teltplads, toiletter, parkeringsareal og masser af levende ild.

Vi gør vores bedste for at holde udgifterne nede; vi låner telte og udstyr af venner og bekendte, morgenmaden serveres af et lokalt bageri’s donerede morgenbord - vi er en frivillig-baseret festival som bygger på gode venners flid med alt fra at bygge toiletvogne og palle-møbler til køkken-helte og barafvikling. Kom og vær med på vores arbejdsweekender og se hvad vi går og laver.

Vi håber på en gennemsnitlig salgspris på 300 kr.

Børn under 7 år deltager gratis.

Køb billet

Ild i Gilden 2019 er afholdt! Leder du efter billetsalget for 2022?


Deltagerens navn Pris
Billet #1 DKK
Kontakt-email

Hverken navne eller email-adresse videregives, og bruges udelukkende til kontakt angående billet eller relevant information ift. afholdelse af årets festival.

Minimumsprisen er 150 kr.

E-handel på ildigilden.dk

Festival-billetter forhandles af Foreningen Ild i Gilden (stiftet 2017, CVR: 38444492). Foreningens adresse er Kamstrupvej 60, 4000 Roskilde

Ved spørgsmål kontakt info@ildigilden.dk eller ring på tlf. 30 28 60 39.

Billetsalget tilses manuelt, så der kan gå et par arbejdsdage fra billetten er betalt til du modtager en bekræftelse på at billetten er blevet aktiveret.