Billetter

Billetsalget til Ild i Gilden 2022 er åbent! I 2022 har vi valgt at have en fast billetpris på 400 kr. for hele festivalen. Billetten giver adgang til en lang række koncerter, jams, parkering, teltplads og andre oplevelser.

Børn under 7 år kan deltage uden billet. Husk evt. at købe madbilletter (eller benyt madvognene).

I tidligere år har vi haft billetsalg med valgfri pris, men efter to års COVID-19 og andre økonomiske usikkerheder, er denne mulighed afskaffet i år. Man er altid velkommen til at melde sig som frivillig og få sin billet, lidt mad og drikke den vej igennem istedet.

Køb billet

I år er der 10 forskellige billettyper, så du bør tage stilling til følgende inden du køber din(e) billet(ter):

Billetterne sælges i år på Billetsalg.dk via dette link.

Billetvejledning

Billetterne til festivalen er i år leveret via den eksterne leverandør Billetsalg.dk. Det betyder at der er et gebyr på hver enkelt billet på 6,25 DKK, samt et transaktions-gebyr på 8,89 DKK for det samlede køb.

Der er følgende billetkombinationer:

adgang mad
fre lør søn fre lør
(morg.,mid.,aft.)
søn
(morg.,mid.,aft.)
Adgang: Alle dage
Alle dage + Alle måltider
Alle dage + Frokost og Aftensmad (ikke morgenmad)
Adgang: Fredag
Adgang: Lørdag
Adgang: Søndag
Mad: Fredag aften
Mad: Hele lørdag
Mad: Hele søndag
Mad: Hele festivalen (uden adgang)

Madvejledning

Vi har desværre haft overskudsmad de sidste 2 år, fordi vi havde svært ved at gætte hvor mange der spiser med til hvert måltid. Det er både dyrt, dårlig karma og kollektivet har spist ensformige rester i adskillige måneder bagefter.

Vi laver i år derfor kun mad til dem der har købt måltidspakker, samt de frivillige som er på arbejde. Disse madbilletter sælges indtil søndag d. 29. maj.

Alle måltider er veganske og overvejende økologisk.

Der forventes også at være en pølser, pomfritter og pandekagevogn på pladsen, som ikke kræver man har forudbestilt sin mad. Hvis man ikke ønsker nogen af ovenstående løsninger, så er man velkommen til at medbringe madpakke eller bestille mad udefra.

Du kan læse mere om årets madordning under menu-punktet Praktisk.

E-handel på ildigilden.dk

Festival-billetter forhandles af Foreningen Ild i Gilden (stiftet 2017, CVR: 38444492). Foreningens adresse er Kamstrupvej 60, 4000 Roskilde

Ved spørgsmål kontakt billet@ildigilden.dk eller ring på tlf. 30 28 60 39.

Billetsalget tilses manuelt, så der kan gå op til et døgn fra billetten er betalt til du modtager en bekræftelse på at billetten er blevet aktiveret.