Praktisk
Faciliteter på pladsen
Parkering

Der vil være følgende parkeringsarealer:

Åben akustisk jam

Hele festivalen er åben for buskspil/jam mellem de programsatte aktiviteter. Foreningen ser åbne jams som en central del af Ild i Gilden, da det omfavner nye som garvede musikanter, skaber samvær og forbinder os. Det er med til at formidle en del af folkemusikkens sjæl på festivalpladsen som lige præcis er formålet med festivalen.

Mad og drikkevarer

Sammen med vores exceptionelle frivillige sørger vi for at der gennem hele arrangementet vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer:

Frivillig

Uden vores skønne frivillige ville Ild i Gilden ikke eksistere! Har du lyst til at gøre festivalen til virkelighed, tager vi imod enhver hjælp med kram og kyshånd. Tilmeld dig via denne formular eller læs mere om de forskellige hold herunder:

Op til festivalen:

Under festivalen: Mandag d. 10. juni:

Hvis du har andre kreative forslag som du gerne vil realisere på Ild i Gilden 2019, eller kunne tænke dig at blive medarrangør af festivalen, så skriv endelig til info@ildigilden.dk eller ring til Mark på tlf. 30 28 60 39.

Vi er meget åbne for folk med tossede og spændende idéer. Hvis du kunne tænke dig at bygge en scene, skulptur, skilte, tribuner eller måske en rullende ølbar så henvend dig hellere end gerne. Vi vil således støtte op om projektet med de ressourcer festivalen har til rådighed.

Minimum 4 timers arbejde af enhver art (heraf minimum 1 time under selve festivalen, eller 2 timer i opvarmningsdagene) belønnes med gratis armbånd og et lille klippekort til baren.

I år finder arbejdsdagene sted:

Opvarmningsdage

Det er her du har mulighed for at være med til at præge festivalens udsmykning og stemning. Vi jammer, hygger, opsætter telte, bager kager, sætter baren op, køler fustagerne ned, slår græs og tager hul på festivalstemningen! Alt sammen i godt selskab mellem bekendte samt nye ansigter i Gildens hyggelige fælleshus, bag laden, i haven, i gården. Vigtigst af alt opfordrer vi til fest om aftenen, så medbring gerne instrumenter, så serverer vi meget billig øl til alle jer der kommer og hjælper festivalen med at blive til.

Hvis du står for et specifikt projekt under festivalen er det oplagt at deltage under opvarmningsdagene. Tag en ven med og hverv måske et par ekstra hænder til dit projekt!