Billetter

Ild i Gilden 2018 er afholdt! Leder du efter billetsalget for 2019?

Vi har besluttet at alle skal have råd til at deltage i vores festival. Det betyder at du selv bestemmer prisen for hver billet du køber.

Vi gør mange tiltag for at holde udgifterne nede: Mange af vores kunstnere optræder til vennepriser, baren er billig grundet godt samarbejde med Herslev Bryghus, vi låner telte og udstyr af venner og bekendte, og hverken arrangører eller frivillige får løn. Hvis festivalen skal have mulighed for at udvikle sig er det derfor vigtigt at vi har billet-indtægter.

Vi håber på en gennemsnitlig salgspris på 250 kr.. Rekorden for en billet var 500 kr. og den håber vi bliver slået i år. Grundet transaktionsgebyrer mv. er minimumsprisen for en billet 5 kr.

1 billet giver for 1 person adgang til 14 koncerter, 2 workshops, fællesjam (husk instrument), teltplads, toiletter, parkeringsareal og masser af levende ild. Mad og drikke købes på pladsen.

Køb billet

Ild i Gilden 2018 er afholdt! Leder du efter billetsalget for 2019?

Deltagerens navn Pris
Billet #1 DKK
Kontakt-email

Hverken navne eller email-adresse videregives, og bruges udelukkende til kontakt angående billet eller relevant information ift. afholdelse af årets festival.

E-handel på ildigilden.dk

Festival-billetter forhandles af Foreningen Ild i Gilden (stiftet 2017, CVR: 38444492). Foreningens adresse er Kamstrupvej 60, 4000 Roskilde

Ved spørgsmål kontakt info@ildigilden.dk eller ring på tlf. 30 28 60 39.

Billetsalget tilses manuelt, så der kan gå et par arbejdsdage fra billetten er betalt til du modtager en bekræftelse på at billetten er blevet aktiveret.