Praktisk
Faciliteter på pladsen
Parkering

Der vil være følgende parkeringsarealer:

Åben akustisk jam

Hele festivalen er åben for buskspil/jam mellem de programsatte aktiviteter. Foreningen ser åbne jams som en central del af Ild i Gilden, da det omfavner nye som garvede musikanter, skaber samvær og forbinder os. Det er med til at formidle en del af folkemusikkens sjæl på festivalpladsen som lige præcis er formålet med festivalen.

Mad og drikkevarer

Madløsning for 2020 offentliggøres på et senere tidspunkt.

Frivillig

Information om hvad det indebærer at være frivillig på Ild i Gilden, samt tilmeldingsformular, offentliggøres senere.

Hvis du slet ikke kan vente med at melde dig som frivillig, kan du skrive til os på info@ildigilden.dk eller ringe til Mark på tlf. 30 28 60 39.

Opvarmningsdage

Det er her du har mulighed for at være med til at præge festivalens udsmykning og stemning. Vi jammer, hygger, opsætter telte, bager kager, sætter baren op, køler fustagerne ned, slår græs og tager hul på festivalstemningen! Alt sammen i godt selskab mellem bekendte samt nye ansigter i Gildens hyggelige fælleshus, bag laden, i haven, i gården. Vigtigst af alt opfordrer vi til fest om aftenen, så medbring gerne instrumenter, så serverer vi meget billig øl til alle jer der kommer og hjælper festivalen med at blive til.

Hvis du står for et specifikt projekt under festivalen er det oplagt at deltage under opvarmningsdagene. Tag en ven med og hverv måske et par ekstra hænder til dit projekt!

Information omkring arbejdsdage mm. kommer senere.