BEMÆRK

Ild i Gilden 2020 er blevet udskudt til 2021 pga. COVID-19.

Hvis du allerede har købt en eller flere billetter, gælder de automatisk til Ild i Gilden 2021 (21-23. maj).

Du kan også få billetten refunderet, i så fald skal du kontakte os via email på billet@ildigilden.dk og oplyse dit billet-ID (du kan finde dit billet-ID i den email du tidligere har fået tilsendt fra os).

Billetter

Billetsalget til Ild i Gilden festival 2021 er åbent! I 2021 har vi valgt at have en fast billetpris på 400 kr. for hele festivalen. Billetten giver adgang til en lang række koncerter, workshops, jams og andre oplevelser, samt teltplads.

Børn under 7 år deltager gratis.

Det er ikke muligt at købe dagsbilletter.

Alle skal have råd til at være med til Ild i Gilden. Derfor tilbyder vi en reduceret prisordning til dem der ikke har råd til den almindelige billet. Minimumsprisen på denne billettype vil stige op mod festivalen. Se mere nedenfor.

Køb billet
Deltagerens navn Pris
Billet #1 400 DKK
Kontakt-email

Hverken navne eller email-adresse videregives, og bliver udelukkende brugt ifbm. med billetkøb og praktisk information vedr. afholdelse af årets festival.

Køb reduceret billet

For dig, som absolut ikke har råd til billetten, men ønsker at deltage i Ild i Gilden, tilbyder vi en billetordning med reduceret pris. Her bestemmer du selv beløbet du giver, men minimumsprisen stiger efterhånden som vi nærmer os festivalen:

Minimumsprisen er lige nu: 5 kr.

Deltagerens navn Pris
Billet #1 DKK
Kontakt-email

Hverken navne eller email-adresse videregives, og bliver udelukkende brugt ifbm. med billetkøb og praktisk information vedr. afholdelse af årets festival.

E-handel på ildigilden.dk

Festival-billetter forhandles af Foreningen Ild i Gilden (stiftet 2017, CVR: 38444492). Foreningens adresse er Kamstrupvej 60, 4000 Roskilde

Ved spørgsmål kontakt billet@ildigilden.dk eller ring på tlf. 30 28 60 39.

Billetsalget tilses manuelt, så der kan gå op til et døgn fra billetten er betalt til du modtager en bekræftelse på at billetten er blevet aktiveret.